top of page

ההבדל בין חמאת קוקוס לשמן קוקוס


"מיכל, מה זה חמאת קוקוס?, זה בעצם שמן קוקוס?

"אפשר לאכול חמאת קוקוס?"

"מה זה שמן קוקוס? בעצם חמאת קוקוס"

שאלו אותי כמה פעמים את השאלות הללו ואני לגמרי יכולה להבין את הבילבול :)

חמאת קוקוס:

זה בעצם שמן קוקוס שעבר תהליך כימי של הוצאת חלק מהחומצות שומן. לכן, בחורף ובקיץ השמן נשאר קשה כמו אבן. שימו לב שהשמן לא מיועד לאכילה וגם לא בריא למאכל, אין את הריח האופייני של הקוקוס, למעשה אין לו ריח בכלל. מראה: לבנה מאוד, לא מבריקה.

יתרונות ושימושים בחמאת וקוקוס:

נוח מאוד לשימוש במוצרי קוסמטיקה כי הוא לא נמס בקיץ ונשאר כל השנה באותו מצב צבירה. וגם חיי המדף שלו ארוכים יותר- לפחות 3 שנים אם לא יותר. מומלץ יותר לשימוש בסבון מוצק- מקשה את הסבון ועוזר לסבון להישמר יותר זמן במקלחת.


שמן קוקוס

זה בעצם שמן קוקוס באיכות מאכל , שאפשר למצוא בכל חנות טבע. השמן משנה את מצב הצבירה שלו ממוצק לנוזלי מאוד בקיץ דבר שאומר שהשמן אכן בכבישה קרה ומאוד איכותי. ריחו של השמן קוקוס אמור להיות חזק מאוד בעת הפתיחה ולאחר מכן. מראה: מבריקה, לבנה-שקופה מעט.

יתרונות ושימושים בשמן קוקוס:

בריא מאוד, טעים מאוד בבישול ואפיה. נוזלי בקיץ לכן לא מומלץ להוסיף למוצרי קוסמטיקה- דאודורנט, קרמים, משחות בטמפרטורות של מעל 24 מעלות אחרת תכולת התיק שלכם תתלכלך בשמן.

מקווה שעשיתי לכם סדר :)

אני כאן לכל שאלה . מוזמנים לכתוב בתגובות ואענה


1,390 צפיות0 תגובות
bottom of page