top of page

שמן קמליה תועלות ושימושים בקוסמטיקה הטבעית

עודכן: 20 באוק׳ 2019


שמן קמליה הינו שמן המופק מזרעי התה הירוק בעל פריחה מרהיבה .

לפני שבוע הוא נכנס למלאי של החנות אחרי חיפושים רבים אחריו נתקלתי בו בתור חומר אשר מגן מחלודה בכלי עבודה ושמחתי לגלות שאפשר להשיג אותו גם בארצנו הקטנה. שמן קמליה מכיל חומצות שומן חיוניות ואמגה 3 ו 6

כיום אני משתמשת בו בעיקר להכנת קרמים טבעיים וסרומים.


צמח הקמליה אשר מפיק שמן
שמן קמליה



תכונות

1. אנטי איג'ינג- מונע קימטוטים, משפר את מראה העור מכווץ. מעולה לקרם פנים לכל סוגי העור

2. עוזר לטשטש צלקות- מצוין למשחות טיפוליות.

3. מחזק את שורשי השיער וגם נגד קשקשים- להוספה למסכות,קרמים וקרמים לשיער

4. משחרר מפרקים ושרירים- להוספה למשחות להרגעת השרירים

5. אנטי בקטריאלי- נוגד פטריות

6. עוזר לטלפל בבעיות עור- אקנה,פסוריאזיס, אקזמה.


פרח הקמליה
שמן קמליה

שימושים:


1. קרמים- מוסיף המון לחות לקרם ומפיק קרם נעים ולא כבד. שמן קמליה הוא שמן קליל ונעים אשר נספגבמהריות בעור ולא משאיר תחושה שמנונית. מתאים לכל סוגי העור ולכל סוג קרם. אין הגבלות שימוש

2. סבון מוצק- מוסיף המון לחות לסבון המוצק.

3. סרום- מוסיף תחושה מאוד נעימה בזכות היותו קליל ונספג במהירות.

4. משחות- לטיפול בפטריות ובעיות עור שונות

5. שפתונים- להוספת לחות וברק


לסיכום: ניתן להשתמש בשמן קמליה בכל המוצרים שאתם מכינים ללא הגבלה.



673 צפיות0 תגובות

Comentários


bottom of page