top of page

סטריק אסיד הינו סוג של שמן מוקשה המופק מ 3 חומצות שומן: חומצה מיסטרית, חומצה סטארית וחומצה פלמטית.

היא מוסיפה לחות לעור, ממצקת מוצרי קוסמטיקה ונראית כמו פתיתים לבנים.

 

שימושים: מחליפה את השעוות דבורים בשפתונים, דאודרנט סטיק. מצוינת להוספת חיי מקלחת לסבונים המוצקים, מעולה לסבון גילוח המופק בשיטה החמה והמשולבת ב 2 בסיסים. יוצר קצף יציב ופלאפי בסבונים לכן אידיאלי לסבון גילוח. מעבה קרמים ועושה אותם סמיכים ועשירים בלחות. 

 

סטריק אסיד

החל מ- 30.00 ₪מחיר מבצע
כמות

    צרו איתנו קשר

    מיכל לדרמן - אומנות הסבון הטבעי

    קרית ביאליק. טלפון: 0505871988

    או כתבו הודעת וואטאפ

    • TikTok
    • Facebook Social Icon
    • YouTube Social  Icon
    • Instagram

    תודה שיצרתם קשר, נחזור אליכם בהקדם

    bottom of page